ŠPORTNE PRIPRAVE
ŠPORTNI DOGODKI
ŠPORTNI MARKETING
SOCIALNA OMREŽJA

PREPARATIO

Preparatio (lat. pripravljenost) je agencija za svetovanje in organizacijo športnih priprav. S svojimi izkušnjami in znanjem nudimo rešitve za športne dogodke, svetujemo in pomagamo pripraviti grafično podobo, spletne rešitve, on-line prijave, sodobni e-mail, nastanitev, organizacijo in postavitev dogodka. Ukvarjamo se s socialnimi omrežji, krepimo komunikacijo s sodobnimi kanali, vpeljujemo športni marketing čez Facebook, spletne in tiskane medije.

ŠPORTNI MARKETING

Šport + marketing

VIDEZ

Grafično oblikovanje

KOMUNIKACIJA

PR - storitve

FACEBOOK

Socialna omrežja

DOGODKI

organizacija in promocija

E-MAIL

Oblikovanje e-maila

Youtube

Snemanje in oblikovanje

TISK

hitro in kvalitetno
ŠPORTNE PRIPRAVE

Priprave za športne ekipe organiziramo, da se tako igralci kot vodstvo dobro počutijo in se lahko koncentrirajo izključno na svoj del. Z nastanitvijo, svetovanjem in organizacijo poskrbimo za kvalitetne priprave in pozitivno izkušnjo.

ŠPORTNI DOGODKI

Organizacija dogodka v celoti zajema veliko časa in energije. S svojimi izkušnjami in znanjem nudimo rešitve od spletne priprave, vizualne podobe, (on-line) prijavnice, organizacije in nastanitve, do končne realizacije dogodka in zaključna poročila.

SOCIALNA OMREŽJA

Napredek in razvoj socialnih omrežji, vpliv Facebooka v primerjavi s spletnimi mediji in pomembnost e-mail komuniciranja so stvari, ki danes najbolj in najhitreje krepijo vaše ime oziroma blagovne znamke. S sodobnim videzom povečujemo vašo vidljivost na socialnih omrežjih.

ŠPORTNI MARKETING

V povezavi s športnimi dogodki in socialnim omrežjem svoje znanje in čas vlagamo v športni marketing.

Crošarka

Hrvaški košarkarski portal

Neodvisni košarkarski portal na Hrvaškem, ki od leta 2012 pokriva vse košarkarske dogodke od mlajših kategorij, ženske košarke do reprezentance in NBA.

Olimia Cup

mednarodni košarkarski turnir

Sedem let velja za enega uspešnejših turnirjev v božično novoletnem času. S svojo bogato lokacijo (Terme Olimia), odličnimi pogoji in pridihom tujine krepimo odnose in prijateljstva.

Košarkarica

Mreža novic

Novice s socialnih omrežjih ženskih košarkarskih klubov. Košarkarica predstavlja tudi velikonočni košarkarski praznik za dekleta.