O nas

PREPARATIO

Preparatio (lat. pripravljenost) je agencija za svetovanje in organizacijo športnih priprav. S svojimi izkušnjami in znanjem nudimo rešitve za športne dogodke, svetujemo in pomagamo pripraviti grafično podobo, spletne rešitve, on-line prijave, sodobni e-mail, nastanitev, organizacijo in postavitev dogodka. Ukvarjamo se s socialnimi omrežji, krepimo komunikacijo s sodobnimi kanali, vpeljujemo športni marketing čez Facebook, spletne in tiskane medije.

 • IDEJA

  Skupaj z vami pripravimo projekt od začetne ideje do končne realizacije bodisi na internetu bodisi na parketu.

 • KONCEPT

  Organizacija dela, priprava in grafično oblikovanje so ključne lastnosti za dobro postavljen koncept dela.

 • OGLAŠEVANJE

  S sodobno grafiko, mediji in socialnimi omrežji krepimo vašo idejo in poskrbimo za optimalno oglaševanje.

 • IZVEDBA

  S skupnimi močmi poskušamo čim bolj učinkovito vplivati na ciljno skupino in na njihovo zadovoljstvo.

EKIPA

ANDREJ KUZMA / Direktor

» S športnim turizmom sem se prvič srečal po propadu KK Maribor Messer, v katerem sem profesionalno deloval 7 let. Najprej kot vodja mladinskih selekcij, kasneje pa kot pomočnik članskem trenerju, nato pa še kot glavni trener.
Po neslavnem potopu kluba sem se znašel na življenjskem razpotju, saj sem podvomil, da še vedno želim uresničiti svoje sanje in postati vrhunski trener. Spoznal sem, da to in družina ne gresta skupaj, zato sem se odločil za slednje in na tak način ostal povezan s košarko in športom nasploh.
Vzporedno s športnim turizmom še vedno delam polprofesionalno kot trener, po dveh letih v ženskem košarkarskem klubu Mariboru bom v sezoni 2017/2018 vodil žensko člansko ekipo UBI Graz. Najpogostejše asociacije na to obdobje so pomembne tekme, turnirji v drugih krajih in priprave. To je razlog, da se želimo potruditi in dati vsem ekipam te izkušnje, da bodo domov odhajali zadovoljni, z lepimi spomini. «

FILIP DŽEBA / Vodja projektov

“Kljub mladosti se s spletom in njegovo interakcijo ukvarjam že dolgo. Pomembnosti spleta in njegove moči sem se zavedal že v času, ko sem še aktivno treniral košarko.

Takrat je nastala danes uveljavljena spletna stran NBACro.com, ki sem jo ustanovil in urejeval 5 let, kasneje sem bil glavni urednik hrvaškega portala Crošarka. Po poškodbi, ki mi je preprečila nadaljnjo športno kariero, sem nabiral izkušnje in sodeloval z mnogimi športnimi klubi, urejeval sem spletne strani, moderiral tekme, skrbel za družbena omrežja in PR klubov. Nazadnje sem 5 let deloval kot trener v Ženskem košarkarskem klubu Maribor, kjer sem bil prisoten vse od vzpostavitve Šole košarke do uspehov v kadetskih in mladinskih selekcijah.

Verjamem v delo na spletu, prepričan sem, da se klubi vse bolj zavedajo učinkov interneta in da se projekti oziroma sodelovanja največkrat zaključujejo z obojestranskim zadovoljstvom.”

POSLANSTVO IN VIZIJA

Želimo ustvariti dogodke, ki bodo za vedno ostali v vašem spominu in s seboj prinašali občutke sreče in zadovoljstva.

Športnikom in športnim klubom pomagamo pri svetovanju in organizaciji, spletnem marketingu, družbenih omrežjih ter promociji dogodkov. S tem omogočimo, da se ekipe posvetijo izključno svojemu delu v najboljših možnih pogojih.

“Vaše zadovoljstvo, naš uspeh”

Verjamemo, da lahko postanemo servis športnim klubom, profesionalnim športnikom, rekreativcem in ostalim, ki jih povezuje šport.

Prepričani smo, da so odprti in dobri medsebojni odnosi temelj za uspeh. Verjamemo, da bodo naši partnerji in vsi, s katerimi sodelujemo, začutili ter se odzvali na našo pozitivno energijo in iskrenost.

STORITVE

Priprave prilagajamo vašim željam, poskrbimo za najugodnejšo nastanitev, rezervacijo športnih igrišč, dvoran, fitnesa, bazenov, masaž.

V sodelovanju s športnimi klubi pomagamo pri svetovanju in organizaciji prijateljskih tekem oziroma pripravljalnih turnirjev.

Poskrbimo, če je potrebno, za prevoz ekip na končno destinacijo, pa tudi za prevoz tekom priprav.

“Turnirji in PR storitve”

S svojimi izkušnjami nudimo kompletno organizacijo športnih turnirjev.

Poskrbimo od svetovanja, priprave in grafične zasnove, ki je predpriprava za organizacijo turnirja, izdelavo spletne strani, online prijavo, oblikovanja e-maila, do marketinga tekom turnirja in končnega poročila na spletu, družbenih omrežjih, elektronski pošti.

Družbena omrežja (npr. Facebook dogodek) kot PR storitev spadajo v posebno kategorijo, kjer s predhodno analizo in pripravo v kratkem času poskrbimo za hiter, odziven in sodoben marketing.

Pohvalimo se lahko z več kot 10 uspešno izpeljanimi turnirji, katerih se je udeležilo skoraj 3000 igralcev in igralk, ki so domov odšli obogateni z lepimi spomini in izkušnjami.