Športne priprave

POSLANSTVO IN VIZIJA

Želimo ustvariti dogodke, ki bodo za vedno ostali v vašem spominu in s seboj prinašali občutke sreče in zadovoljstva.

Športnikom in športnim klubom pomagamo pri svetovanju in organizaciji, spletnem marketingu, družbenih omrežjih ter promociji dogodkov. S tem omogočimo, da se ekipe posvetijo izključno svojemu delu v najboljših možnih pogojih.

“Vaše zadovoljstvo, naš uspeh”

Verjamemo, da lahko postanemo servis športnim klubom, profesionalnim športnikom, rekreativcem in ostalim, ki jih povezuje šport.

Prepričani smo, da so odprti in dobri medsebojni odnosi temelj za uspeh. Verjamemo, da bodo naši partnerji in vsi, s katerimi sodelujemo, začutili ter se odzvali na našo pozitivno energijo in iskrenost.

STORITVE

Priprave prilagajamo vašim željam, poskrbimo za najugodnejšo nastanitev, rezervacijo športnih igrišč, dvoran, fitnesa, bazenov, masaž.

V sodelovanju s športnimi klubi pomagamo pri svetovanju in organizaciji prijateljskih tekem oziroma pripravljalnih turnirjev.

Poskrbimo, če je potrebno, za prevoz ekip na končno destinacijo, pa tudi za prevoz tekom priprav.

“Turnirji in PR storitve”

S svojimi izkušnjami nudimo kompletno organizacijo športnih turnirjev.

Poskrbimo od svetovanja, priprave in grafične zasnove, ki je predpriprava za organizacijo turnirja, izdelavo spletne strani, online prijavo, oblikovanja e-maila, do marketinga tekom turnirja in končnega poročila na spletu, družbenih omrežjih, elektronski pošti.

Družbena omrežja (npr. Facebook dogodek) kot PR storitev spadajo v posebno kategorijo, kjer s predhodno analizo in pripravo v kratkem času poskrbimo za hiter, odziven in sodoben marketing.

Pohvalimo se lahko z več kot 10 uspešno izpeljanimi turnirji, katerih se je udeležilo skoraj 3000 igralcev in igralk, ki so domov odšli obogateni z lepimi spomini in izkušnjami.